Daphne Veenstra; Fysiotherapeut, Manueel therapeut bij Praktijk de Wiel.

Daphne Veenstra

Daphne Veenstra

Daphne Veenstra

Functie: Fysiotherapeut, Manueeltherapeut

Mijn naam is Daphne Veenstra, ik ben in 2006 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut in Utrecht. Waarna ik in een revalidatie centrum en in een eerstelijns  fysiotherapiepraktijk gewerkt heb. In die periode heb ik mijn master orthopedische manuele therapie behaald. Dit betekent dat ik extra expertise heb op het gebied van spieren en gewrichten.  Door een verhuizing ben ik sinds maart 2020 ben ik werkzaam bij praktijk de Wiel.

Aandachtsgebieden: vaardigheden die traditioneel vallen onder de manuele therapie, zoals het manipuleren (kraken), en mobiliseren (rekken van spieren en gewrichten). Daarnaast ben ik ook extra geschoold in diagnostiek van gezondheidsklachten van het houdings- en bewegingsapparaat en pijn mechanismes in het hele lichaam.

“Ik vind het belangrijk om oog te hebben voor de mens achter de patiënt en dus een behandeling op maat te geven. Vaak spelen er meerder factoren een rol, waardoor een klacht ontstaat. Daarom vind ik het belangrijk om samen met u beslissingen te nemen over diagnostiek, behandelingen of begeleiding, op grond van (wetenschappelijke) kennis, klinische ervaring en uw voorkeuren.”

Lees hier meer over de specialisatie Manuele therapie

BIG-nummer: 09909600404

Terug naar overzicht