ParkinsonNet, landelijk netwerk zorgverleners van Parkinson patiënten

ParkinsonNet

ParkinsonNet

Afspraak fysio

Fysiotherapie bij Parkinson

De fysiotherapeut richt zich op het voorkomen, stabiliseren of verminderen van problemen tijdens het bewegen. Doormiddel van het verbeteren van lichamelijke conditie, het lopen en het uitvoeren van transfers (bijvoorbeeld opstaan uit een stoel), de balans en lichaamshouding. Daarbij kan de fysiotherapeut u ook helpen met het trainen van dagelijkse activiteiten.

 

Vergoeding

Martine de Kruijf, een van onze fysiotherapeuten, is aangesloten bij het ParkinsonNet. Een netwerkwerk van zorgverleners die gespecialiseerd zijn in de behandeling van mensen met de ziekte van Parkinson.

Parkinson staat op de lijst van chronische aandoeningen die uit de basisverzekering worden vergoed. Dit betekent dat je vanaf de 21ste behandeling fysiotherapie uit de basisverzekering vergoed. De eerste 20 fysiotherapiebehandelingen zijn voor eigen rekening of je kunt een aanvullende verzekering afsluiten.

 


 

Je kunt in onze praktijk terecht voor allerlei problemen; of het nu om bewegingsproblemen bij kinderen of om klachten bij volwassenen gaat. Het maakt niet uit of de klachten of problemen zijn ontstaan tijdens het werk, het sporten, een ongeluk of ziekte. Wij helpen je graag.

Onze specialisaties:

Algemene fysiotherapie Bedrijfsfysiotherapie Oncologiefysiotherapie
Bekkenbodem fysiotherapie Etalagebenen (chronisch ZorgNet) Overgewicht
Dry needling Ergotherapie Parkinsonnet
Geriatrie fysiotherapie Handtherapie Sportfysiotherapie
Kinderergotherapie Kinderfysiotherapie Diëtist
Manuele therapie Therapeutisch Elastische Kousen Oedeemfysiotherapie