Partner: Family Fit Muslu – Praktijk de Wiel

Partner: Family Fit Muslu

Partner: Family Fit Muslu

Family Fit Muslu

Wie zijn wij

Een sfeervol sportcentrum waar zowel individueel (cardio, kracht & medisch) als in groepsverband (groepslessen & martial arts) kan worden getraind. Het sportcentrum ademt energie uit, heeft moderne apparatuur en is continu in beweging. Kortom alle eigenschappen van de eigenaars, Halil en Emine Muslu, zijn aanwezig in het concept van het sportcentrum.

Medisch Fitness

Wij vinden algemene gezondheid en fitheid zeer belangrijk bij Family Fit Muslu. Vandaar dat wij nauw samen werken met Praktijk de Wiel. Wanneer de behandelingen klaar zijn bij de fysiotherapeut, dan kunnen wij  het overnemen. De cliënt  heeft de mogelijk om bij ons verder te kunnen revalideren/trainen. Wij willen onze klanten optimaal helpen in hun verdere herstel en opbouw.  Hierbij kan gedacht worden aan trainen na enkelblessures, hamstringblessures, nieuwe knie, nieuwe heup, schouder, nek, rug, COPD, ICD, tennis- en golf elleboog. Maar ook als u wil afvallen en trainen. Dit maakt Family Fit Muslu ook tot een uniek sportcentrum. Niet alleen op sociaal gebied, maar ook op ( para)medisch gebied zit je dus bij Sportcentrum Family Fit Muslu goed.

Sinds 1995 staat ons professioneel getraind personeel klaar om u te assisteren tijdens uw verblijf. Sociaal, schoon, eerlijk, betaalbaar en respect. Daar staat Family Fit Muslu voor! Wanneer komt u langs?