Praktijknieuws

Praktijknieuws

Praktijknieuws

Start diëtist Iris den Biesen per 1-12-2017

U kunt via ons secretariaat een afspraak maken met Iris, die sinds kort in onze praktijk werkzaam is.

Iris is een jonge sportieve diëtiste, die u graag begeleidt bij allerlei voorkomende vragen op het gebied van voeding. Ze heeft veel affiniteit met sporters  en kinderen.

 

 

522907_nieuwjaarswens

 Kinderpraktijk Culemborg, kinderfysiotherapie en kinderergotherapie, onderdeel van Praktijk de Wiel,  staan op de beroepenmarkt van de Culemborgse middelbare scholen.

We gaan alle leerlingen laten zien hoe leuk het leuk het is om met kinderen te werken.

 

Oktober 2016

Behandelindex voor fysiotherapeuten op de televisie en bij vragen in de Tweede Kamer.

te bekijken : bij Zorg.nu de uitzending van dinsdag 11 oktober van 21.25 bij AVROTROS op NPO1

http://zorgnu.avrotros.nl/uitzendingen/11-10-2016/

Ook onze praktijk heeft veel  last van absurde en oncontroleerbare eisen in de “behandelindex”  van zorgverzekeraars. 

 

Februari 2016:

hxcfxsk6jlizaaaaaelftksuqmcc

September 2015:

Fysiotherapie de Wiel, lokatie Schoonrewoerd,Leerdam en Fysiotherapie BonVie/KinderpraktijkCulemborg haalt de AUDIT van ACHMEA/de Friesland verzekeraars en zorgverzekeraar Menzis voor de derde keer!

Opnieuw mogen wij ons PLUS praktijk/Topzorgpraktijk noemen!

 

December 2015:

Fysiotherapie de Wiel/Fysiotherapie BonVie /KinderpraktijkCulemborg kinderfysiotherapie/ergotherapie heten vanaf 1-1-2016:

PRAKTIJK DE WIEL 

uw gezonde praktijk voor fysiotherapie en ergotherapie

 

Oktober 2014:

Onze hand- en pols en bedrijfs fysiotherapeut Jorien van den Boom is weer aan het werk na enige tijd verlof ivm zwangerschap.

Jorien is sinds een jaar een enorme aanvulling in ons team met name door haar specialistische kennis over handen en polsen. Recent volgde ze al weer een bijscholingscursus op het gebied van diabetes (suikerziekte).

Februari 2014:

Een nieuwe collega fysiotherapie is begonnen: Natasja van Schaik. Ze is algemeen fysiotherapeut, manueel therapeut en heeft de kwalificaties voor Dry Needling. Dry needling is een efficiënte behandelmethode van myofasciale problematiek:pijn en stijfheid als gevolg van triggerpoints in spieren.Dry needling omvat het inbrengen van een ‘droge’ (acupunctuur) naald, zonder toevoeging van medicatie, in de aangedane spier(en). Het concept is gebaseerd op anatomische en neurofysiologische principes en is geen klassieke acupunctuur.

Oktober 2013:

De praktijk heeft op 2 september 2013 de 2-jaarlijkse audit weer behaald.We mogen ons daarom de komende 2 jaar PLUS praktijk (predicaat AGIS/Achmea) en TOPzorg praktijk (Menzis) blijven noemen!