Leefstijlbegeleiding Praktijk de Wiel

FysioFit&Food – Leefstijlbegeleiding

FysioFit&Food – Leefstijlbegeleiding

Leefstijlbegeleiding bij Praktijk de Wiel onder begeleiding van een fysiotherapeut en een diëtist!

Locatie: Sportcentrum Family Fit Muslu – Leerdam

 

leefstijlbegeleidingleefstijl begeleidinggroepstraining

 

Voorafgaand van het gekozen programma vindt er een healthcheck* plaats. De healthcheck bestaat uit een vragenlijst en een gesprek. Op deze manier wordt het totaalbeeld van uw gezondheid en leefstijl in kaart gebracht.  Met de uitkomsten van de healthcheck kan uw programma gepersonaliseerd worden.

FysioFit:

Samen met u wordt een persoonlijk oefenprogramma opgesteld aansluitend op uw doelen, klachten of startniveau. Tijdens de training is er veel aandacht voor een goede opbouw van de oefeningen en dat deze juist worden uitgevoerd. Voor extra ondersteuning bij de oefeningen en om de voortgang te volgen, maken wij gebruik van de App Physitrack.

Food:

Aan de hand van uw wensen en doelen wordt een persoonlijk voedingsplan met u opgesteld. Tijdens de maandelijkse consulten wordt besproken hoe het met u gaat, hoe het verloop is van uw gewicht, vet- en spiermassa en kunnen de vragen vanuit uw kant besproken worden. Indien nodig zullen er aanpassingen in het voedings- of dieetadvies gemaakt worden.

Group:

In dit leefstijlprogramma kunt u ook kiezen voor een groepstraining. Ook hier wordt er samen met u een persoonlijk oefenprogramma opgesteld aansluitend op uw eigen doelen, klachten en startniveau.

 

Voor meer informatie of aanmelden bel:  0345-641535 / 06-57611058 (alleen WhatsApp) of klik hier

*Verplichte HealthCheck door: fysiotherapeut (€ 40,-) en/of diëtist (€ 40,-). Geen kosten als u al in behandeling bent bij de betreffende therapeut.

Startkorting is van toepassing wanneer u doorstroomt vanuit uw behandeling van de fysiotherapeut of diëtist.

 


 

U kunt in onze praktijk terecht voor allerlei problemen; of het nu om bewegingsproblemen bij kinderen of om klachten bij volwassenen gaat. Het maakt niet uit of uw klachten of problemen zijn ontstaan tijdens het werk, het sporten, een ongeluk of ziekte. Wij helpen u graag.

Onze specialisaties:

Algemene fysiotherapie Bedrijfsfysiotherapie Oncologiefysiotherapie
Bekkenbodem fysiotherapie Etalagebenen (chronisch ZorgNet) Overgewicht
Dry needling Ergotherapie Parkinsonnet
Geriatrie fysiotherapie Handtherapie Sportfysiotherapie
Kinderergotherapie Kinderfysiotherapie Diëtist
Manuele therapie Therapeutisch Elastische Kousen Oedeemfysiotherapie