Praktijk de Wiel - Sporten onder begeleiding

Medische Fitness

Medische Fitness

Sportgroepen onder begeleiding

Fit worden en blijven willen we allemaal!

Wij bieden programma’s aan die zowel preventief, als in de nazorg gebruikt kunnen worden. Het is geschikt voor iedereen, van jong tot oud, die op een verantwoorde manier aan zijn of haar gezondheid wilt werken. Je kunt een beginnend sporter zijn, of doorstromen vanuit een fysiotherapie behandeling om de klachten onder controle te houden of verder te verbeteren.

Na een uitgebreide health-check door middel van een vragenlijst en een gesprek, wordt er per individu een oefenprogramma gemaakt die past bij de doelen, klachten of het startniveau. Tijdens de training is er veel aandacht voor een goede opbouw van de oefeningen en dat deze juist worden uitgevoerd. Voor extra ondersteuning bij de oefeningen en om de voortgang te volgen, maken wij gebruik van de App Physitrack.

In onze praktijk bieden wij verschillende groepen aan om onder begeleiding van een fysiotherapeut te sporten. Deze splitsen we op in revalidatie en preventie.

Medische Fitness Praktijk de Wiel

Revalidatie

Preventie

 

 


 

Je kunt in onze praktijk terecht voor allerlei problemen; of het nu om bewegingsproblemen bij kinderen of om klachten bij volwassenen gaat. Het maakt niet uit of de klachten of problemen zijn ontstaan tijdens het werk, het sporten, een ongeluk of ziekte. Wij helpen je graag.

Onze specialisaties:

Algemene fysiotherapie Bedrijfsfysiotherapie Oncologiefysiotherapie
Bekkenbodem fysiotherapie Etalagebenen (chronisch ZorgNet) Overgewicht
Dry needling Ergotherapie Parkinsonnet
Geriatrie fysiotherapie Handtherapie Sportfysiotherapie
Kinderergotherapie Kinderfysiotherapie Diëtist
Manuele therapie Therapeutisch Elastische Kousen Oedeemfysiotherapie