Meer dan alleen therapeutische elastische kousen bij oedeembehandeling

Therapeutisch Elastische Kousen

Therapeutisch Elastische Kousen

Afspraak fysio

Onze gespecialiseerde oedeemfysiotherapeuten bieden patiënten al jarenlang een doeltreffende oedeembehandeling met behulp van manuele lymfdrainage, zwachtelen, lymftape, oefentherapie en bewegingsadviezen en sinds 2006 therapeutisch elastische kousen.

Meer dan alleen therapeutische elastische kousen

Dit betekent dat we een complete integrale oedeembehandeling kunnen geven aan onze patiënten, waarbij wij breder kijken dan alleen de therapeutische elastische kous als hulpmiddel.

Tevens betekent dit dat wij naast de bestaande lymfproblematiek, ook bij veneuze klachten  therapeutisch elastische kousen kunnen aanmeten.

Praktijk de Wiel oedeemfysiotherapie

Wanneer steunkousen:

LET OP: Praktijk de Wiel heeft zelf geen contract met de zorgverzekeraars. Wij bestellen de kousen via FYSIOTEK. Zij hebben contracten met alle zorgverzekeraars.

Zoek je een goed passende elastische steunkous?

Je kan rekenen op een klantgerichte begeleiding door een fysiotherapeut en/of ergotherapeut.
Als therapeutisch elastische kousen als hulpmiddel zijn geïndiceerd, zullen wij ervoor zorgen dat je een  kous verstrekt krijgt die aansluit bij de therapie doelstellingen.
Aantrekgemak en draagcomfort van de kous zullen passen bij jouw situatie.

Heb je problemen met het aan- of uittrekken van elastische kousen, dan kan onze ergotherapeut je begeleiden naar het juiste hulpmiddel om het aan- en uittrekken van de kousen te vergemakkelijken

Vanzelfsprekend kun je rekenen op een  periodieke terugkoppeling indien je dat op prijs stelt. Op deze manier verliezen wij je als patiënt niet uit het oog en ben je er van verzekerd dat je steeds de juiste kous gebruikt.

therapeutisch-elastische-kousen