Therapeutisch Elastische Kousen

Therapeutisch Elastische Kousen

Therapeutisch Elastische Kousen

Als gespecialiseerd oedeemfysiotherapeuten bieden wij onze patiënten al jarenlang een doeltreffende oedeembehandeling met behulp van manuele lymfdrainage, zwachtelen, lymftape, oefentherapie en bewegingsadviezen en sinds 2006 therapeutisch elastische kousen.

Dit betekent dat we een complete integrale oedeembehandeling kunnen geven aan onze patiënten, waarbij wij breder kijken dan alleen de therapeutische elastische kous als hulpmiddel.

Tevens betekent dit dat wij naast de bestaande lymfproblematiek, ook veneuze klachten kunnen behandelen met therapeutisch elastische kousen. We denken hierbij aan bijvoorbeeld:

Wat kunt u van ons als (oedeem)fysiotherapeut verwachten?

U kan rekenen op een klantgerichte begeleiding naar een optimaal functioneel herstel. Indien hierbij therapeutisch elastische kousen als hulpmiddel zijn geïndiceerd zullen wij er voor zorgen dat u als patient  een therapeutisch elastische kous verstrekt krijgt die aansluit bij onze therapie doelstellingen. Aantrekgemak en draagcomfort van het hulpmiddel zullen passen bij hetgeen in uw situatie wenselijk is.

Vanzelfsprekend kunt u rekenen op een  periodieke terugkoppeling indien u dat op prijs stelt. Op deze manier verliezen wij u als patiënt niet uit het oog en bent u er van verzekerd dat u steeds de juiste kous gebruikt.

therapeutisch-elastische-kousen