Wat te doen bij kinderen met slaapproblemen?

Wat kan ik doen als mijn kind slecht slaapt?

Wat kan ik doen als mijn kind slecht slaapt?

Help! Mijn kind heeft slaapproblemen.

  • Mijn kind kan niet in slaap vallen of wordt iedere nacht minimaal drie keer wakker.
  • Mijn kind is altijd al om 5.00 uur wakker.

Komt je dit bekend voor? Je hebt van alles geprobeerd maar niks lijkt te werken? Wij helpen graag!

Makkelijk in slaap vallen en een nacht doorslapen is niet voor ieder kind vanzelfsprekend. Soms kan je daar wat extra hulp bij gebruiken. Want weten hoe slaap precies werkt is lastig. Laat staan om er voor te zorgen dat je kind beter (gaat) slapen. De kinderfysiotherapeuten in ons praktijk kunnen er bij helpen. Zij hebben de juiste kennis en ervaring om uit te zoeken waar het probleem ligt en kunnen u daarover adviseren.
Slaapproblemen komt vaker voor dan men denkt. In zekere mate horen gebroken nachten bij het ouderschap. Maar dit kan op den duur vervelende gevolgen hebben voor het kind maar ook voor het gezin er om heen. Wanneer de slaapproblemen voor een langere periode blijven bestaan en het kind en/of gezin er onder gaat lijden dan spreekt men van een slaapstoornis.
slaapproblemen kind
Publicatiedatum: 10-01-2022


Terug naar overzicht