Waarom een ParkinsonNet therapeut?

Wat zijn de voordelen van een ParkinsonNet zorgverlener?

Wat zijn de voordelen van een ParkinsonNet zorgverlener?

Wat is ParkinsonNet?

ParkinsonNet is een landelijk netwerk van zorgverleners die gespecialiseerd zijn in het behandelen en begeleiden van Parkinson-patiënten. Meer dan 3.400 zorgverleners (onder andere neurologen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, diëtisten, logopedisten en verpleegkundigen) zijn aangesloten bij dit netwerk..

Waarom een ParkinsonNet therapeut?

De ziekte van Parkinson is een complexe ziekte, waarbij vaak problemen ontstaan met het uitvoeren van dagelijkse activiteiten. Dit vraagt om een specialistische behandeling, door zorgverleners die nauw samenwerken met de patiënt, uitgebreide expertise in huis hebben en werken vanuit de specifieke behoefte en vraag van de patiënt.
Om aangesloten te zijn bij ParkinsonNet moeten de therapeuten een meerdaagse basisscholing volgen. Daarnaast blijven zij up-to-date door het volgen van nascholingen en het jaarlijkse congres. U bent dus in goede en gespecialiseerde handen.
Het netwerk heeft ook als voordeel dat collega-zorgverleners van allerlei disciplines elkaar goed kunnen vinden in de regio. Met deze korte lijnen kunnen zij elkaar snel vinden voor overleg.
Nog meer voordelen weten? Kijk dan op de website van ParkinsonNet.

Praktijk de Wiel en ParkinsonNet: Wie zijn er aangesloten?

Onze fysiotherapeut Martine de Kruijf, ergotherapeut Jesse Visser en diëtist Iris den Biesen zijn aangesloten bij het ParkinsonNet. Zij behandelen op onze locaties Leerdam, Schoonrewoerd en Culemborg. Wanneer nodig kunnen zij ook bij u thuis komen.

Publicatiedatum: 24-01-2022


Terug naar overzicht