Online behandelen Praktijk de Wiel

Online begeleiding

Online begeleiding

Online oefeningen

Op basis van uw klachten, kunt u van uw therapeut persoonlijke online adviezen of oefeningen krijgen. Deze instructievideo’s ontvangt u via een link in de mail of direct in een oefenapp.

We kunnen de voortgang van uw oefeningen en uw herstel volgen, onder andere doordat u tussentijds via de chat contact kunt hebben met uw therapeut. Uw oefeningen heeft u zo altijd bij de hand.

 

Video consult

Het is mogelijk om via een online consult uw klachten te bespreken en u krijgt van ons adviezen hoe u het beste om kunt gaan met uw klachten. Al onze professionals hebben ervaring met de online manier van werken. Mocht het niet mogelijk zijn om de passende behandeling op afstand te bieden, dan krijgt u het advies om (indien mogelijk) de volgende keer naar de praktijk te komen.

Voordelen:

De afspraak voor een videoconsult wordt ingepland door het secretariaat of de behandelaar op een vaste tijd en datum (of maak hier uw afspraak). Voor het begin van de afspraak krijgt u een toegangscode toegestuurd om toegang te krijgen tot de virtuele wachtkamer van Clickdoc. (zie onderstaande video).

Tips voor het videoconsult: