Online behandelen Praktijk de Wiel

Online begeleiding

Online begeleiding

Online oefeningen

Op basis van je klachten, kan je van een therapeut persoonlijke online adviezen of oefeningen krijgen. Deze instructievideo’s ontvang je via een link in de mail of direct in een oefenapp.

We kunnen de voortgang van de oefeningen en het herstel volgen, onder andere doordat je tussentijds via de chat contact kunt hebben met een therapeut. De oefeningen heb je zo altijd bij de hand.

Video consult

Het is mogelijk om via een online consult je klachten te bespreken en je krijgt van ons adviezen hoe je het beste om kunt gaan met deze klachten. Al onze professionals hebben ervaring met de online manier van werken. Mocht het niet mogelijk zijn om de passende behandeling op afstand te bieden, dan krijg je het advies om (indien mogelijk) de volgende keer naar de praktijk te komen.

Voordelen:

De afspraak voor een videoconsult wordt ingepland door het secretariaat of de behandelaar op een vaste tijd en datum (of maak hier je afspraak). Voor het begin van de afspraak krijg je een toegangscode toegestuurd om toegang te krijgen tot de virtuele wachtkamer van Clickdoc. (zie onderstaande video).

Tips voor het videoconsult: